WC patalpų remontas, WC plytelių klijavimas kaunas 8602-87613

WC patalpų remontas, WC plytelių klijavimas kaunas 8602-87613

Sutartinė
ID: 8086378
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 59
WC patalpų remontas, WC plytelių klijavimas kaunas 8602-87613
Daugiau
Daugiau nuotraukų (11)

Skelbimo aprašas

WC patalpų plytelių klijavimas 8602-87613, WC patalpų apdaila, remontas.
✓ GKP karkasų montavimas
✓ Sienų, grindų plytelių klijavimas
✓ PVC lubų įrengimas
VISI PARUOŠIMO DARBAI
Darbus atlieku tik Kauno mieste.

Tualeto remontas bute gali būti dalinis, pavyzdžiui, tik pakeičiant apdailos medžiagas ir, jei reikia, tualetą. Ir kapitalas, įskaitant visišką arba dalinį komunikacijų ir kanalizacijos vamzdžių keitimą. Todėl jei nuspręsite užsisakyti tualeto remontą, pirmiausia įvertinkite komunikacijų būklę ir nuspręskite, ką tiksliai keisite. Nuo to priklausys galutinė remonto kaina – kuo jis drastiškesnis, tuo brangesnis.

Kitas etapas ruošiantis renovacijai – projektavimas. Svarbiausia – tualetas. Būtent tai yra pagrindinis dizaino elementas. Idealus sprendimas mažoms erdvėms yra tualetas su instaliacija, leidžiančia užmaskuoti sienoje esančią statinę ir vamzdžius. Atrodo stilingai ir tvarkingai. Padidina erdvę tiek vizualiai, tiek praktiškai, nes Įrenginyje esantis tualetas iš tikrųjų juda į vidų keliais centimetrais. Norėdami paleisti išleidimo mechanizmą, tiesiog paspauskite specialų mygtuką sienoje. Yra dviejų tipų tualetai su montavimu – montuojami ir įmontuojami. Geriausias variantas – patvarios šarnyrinės karkasinės konstrukcijos, kurios gali būti tvirtinamos tiek prie sienos, tiek prie grindų.

Tačiau tokios konstrukcijos yra brangesnės nei įprasti tualetai. Todėl jei jūsų tikslas yra nebrangiai suremontuoti tualetą, tuomet rinkitės įprastą tualetą. Taip pat galite žymiai sutaupyti išlaidų atnaujindami tualetą, jei sienų ir lubų apdailai naudosite plastikines plokštes. Sumažinkite išlaidas tiek medžiagų pirkimui, tiek specialistų darbui.

Remontuoti tualetą plytelėmis yra stilinga ir praktiška. Bet tai brangu. Tačiau sutaupysite pinigų, jei, pavyzdžiui, plyteles derinsite su dažais. Šiandien yra didžiulis patikimų, drėgmei atsparių vandens pagrindo dažų, taip pat vandeniui atsparių tekstūruotų glaistų pasirinkimas. Apskritai dažai dera su bet kokiomis plytelėmis – tiek vintažinėmis, tiek itin moderniomis. Galite pasirinkti įdomių ir netikėtų derinių.

Kontaktai

Vardas
Eapdaila
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai