Terapinis koučingas, hipoterapija, KET terapija

Terapinis koučingas, hipoterapija, KET terapija

Sutartinė
ID: 8082325
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 20
Terapinis koučingas, hipoterapija, KET terapija

Skelbimo aprašas

Terapinės koučinginės konsultacijos

Kviečiu į sesijas, jeigu gyvenime turite, jūsų netenkinančių, situacijų. Nuo santykių iki karjeros.
Kiekvienai problemai, galima rasti sprendimą. Sesijose sukuriama saugi aplinka, bei visiškas konfidencialumas. Galim spręsti vaikystės traumų, motyvacijos stokos, probleminių santykių su partneriu, savivertės stiprinimo, asmeninių ribų brėžimo, įvarių baimių mažinimo, tikslų išsikėlimo ir siekimo klausimus. Jei reikia, taikom hipnoterapiją, kad procesas būtų greitesnis ir produktyvesnis.
Po sesijų įgysit daugiau motyvacijos siekti savo užsibrėžtų tikslų, žymiai sumažės baimės ir neryžtingumas, stipriai pagerės santykiai su partneriu, susigrąžinst pasitikėjimą savim ir savivertę, pagerės gyvenimo kokybė.
Susitikimai vyksta nuotoliu, trunka 60 min. Laiką derinam asmeniškai. Pirmas susitikimas - nemokamas.

KOUČINGAS– tai procesas, kuriame koučeris (treneris) padeda asmeniui ar grupei pasiekti konkrečių tikslų, stiprinti įgūdžius ar įveikti iššūkius. Šis procesas remiasi individualiais pokalbiais, kuriuose koučeris skatina savirefleksiją, aiškina galimus veiksmus ir padeda atrasti optimalias sprendimų galimybes. Koučingas dažnai naudojamas asmeniniam tobulėjimui, karjeros augimui ar organizacinių problemų sprendimui, orientuotas į rezultatų gerinimą per savęs suvokimo ir atsakomybės didinimą.


HIPNOTERAPIJA– tai terapinis metodas, naudojamas psichinei ir emocinei sveikatai gerinti, pasitelkiant hipnozę. Šis metodas apima tam tikrą proto būklę, kurioje žmogus tampa labiau susikaupęs ir atviras pasiūlymams. Hipnoterapija dažnai naudojama kaip pagalbinė priemonė gydant įvairias psichologines ir fizines problemas. Nors kai kurie žmonės vis dar į ją žiūri skeptiškai, daugybė mokslinių tyrimų ir praktinio taikymo rezultatų įrodo hipnoterapijos veiksmingumą. Štai keletas pagrindinių hipnoterapijos privalumų ir naudų žmogaus sveikatai.

1. Streso ir nerimo mažinimas

Vienas iš dažniausiai pasitaikančių hipnoterapijos naudojimo būdų yra streso ir nerimo valdymas. Hipnozės metu žmonės atsipalaiduoja, kas leidžia jiems išjungti kasdienio gyvenimo įtampą ir susikoncentruoti į raminančias mintis. Hipnoterapija padeda atsikratyti neigiamų minčių ir stresą keliančių įpročių, skatina ramybę ir emocinį balansą. Daugelis tyrimų rodo, kad hipnoterapija gali būti itin veiksminga ilgalaikėje perspektyvoje, nes padeda išmokyti protą susitvarkyti su stresinėmis situacijomis.

2. Fobijų ir baimių įveikimas

Hipnoterapija taip pat yra veiksminga priemonė gydant įvairias fobijas, tokias kaip aukščio, viešo kalbėjimo ar gyvūnų baimė. Hipnozės metu pacientas gali saugiai susidurti su savo baimėmis ir pasąmonės lygmenyje jas perdirbti. Specialistai naudoja hipnoterapiją, kad padėtų žmogui pakeisti reakcijas į baimės sukėlėjus, neutralizuojant ar sumažinant jų intensyvumą. Tai gali būti ypač naudinga tiems, kurie siekia įveikti ribojančius įpročius ar netgi išsivysčiusius nerimo sutrikimus.

3. Skausmo valdymas

Vienas iš įdomiausių hipnoterapijos pritaikymo būdų yra skausmo valdymas. Medicininė hipnoterapija padeda žmonėms sumažinti chroniškus skausmus, pavyzdžiui, nugaros, sąnarių ar galvos skausmus, taip pat gali būti naudojama gimdymo metu. Tyrimai rodo, kad hipnozės pagalba galima sumažinti skausmo suvokimą, leidžiant pacientams lengviau iškęsti fizines kančias be arba su mažesniu vaistų vartojimu. Tai ypač svarbu tiems, kurie nori išvengti per didelio priklausomybės nuo skausmą malšinančių vaistų.

4. Miego sutrikimų gydymas

Miego sutrikimai, tokie kaip nemiga, yra dažna problema šiuolaikinėje visuomenėje. Hipnoterapija yra vienas iš efektyvių būdų pagerinti miego kokybę. Hipnozės metu asmuo gali atsipalaiduoti, perdirbti nerimą ir įtampą, kurie trukdo ramiai užmigti. Tai ne tik padeda pagerinti miegą, bet ir prisideda prie bendros gerovės, kadangi geresnė miego kokybė teigiamai veikia psichinę ir fizinę sveikatą.

5. Pagalba mesti rūkyti ir kovoti su kitomis priklausomybėmis

Hipnoterapija plačiai naudojama norint padėti žmonėms atsikratyti žalingų įpročių, tokių kaip rūkymas, alkoholio ar maisto priklausomybės. Hipnozės metu terapeutas gali padėti pakeisti elgesio modelius, perprogramuoti pasąmonę, kad žmogus taptų mažiau priklausomas nuo šių įpročių. Tokiu būdu asmuo gali lengviau ir greičiau įveikti norą užsiimti nepageidaujama veikla. Hipnoterapija taip pat gali būti naudojama kaip papildomas metodas kartu su kitomis priklausomybių gydymo formomis.

6. Savivertės ir pasitikėjimo savimi stiprinimas

Žmonės, kurie kenčia nuo žemos savivertės ar nepasitikėjimo savimi, taip pat gali gauti naudos iš hipnoterapijos. Hipnozės metu galima padėti perdirbti neigiamas nuostatas apie save, pakeičiant jas teigiamomis mintimis ir įsitikinimais. Tai padeda asmeniui jaustis labiau pasitikinčiu savimi, geriau vertinti savo sugebėjimus ir stiprinti emocinę atsparumą kasdienėms gyvenimo iššūkiams. Savivertės didinimas yra ypač svarbus tiems, kurie susiduria su sunkumais karjeroje ar asmeniniame gyvenime.

7. Pagalba esant depresijai

Nors hipnoterapija negali pakeisti tradicinio depresijos gydymo, ji gali būti veiksminga papildoma priemonė. Per hipnozę terapeutas gali padėti žmogui įveikti neigiamus įsitikinimus, neigiamą vidinį dialogą ir padėti susitelkti į teigiamus gyvenimo aspektus. Hipnoterapija gali pagerinti nuotaiką, sumažinti depresijos simptomus ir skatinti emocinį stabilumą.

KOGNITYVINIO ELGESIO TERAPIJA (KET) – tai psichoterapijos forma, orientuota į žmogaus mąstymo, emocijų ir elgesio sąsajas. Ji pagrįsta idėja, kad mūsų mintys, jausmai ir elgesys yra tarpusavyje susiję, o neigiami mąstymo modeliai gali sukelti emocines ir elgesio problemas. KET tikslas – padėti žmogui atpažinti ir pakeisti neigiamas ar iškreiptas mintis, kurios lemia destruktyvų elgesį ar emocinius sunkumus. Terapijoje asmuo mokosi naujų, sveikesnių reagavimo ir mąstymo būdų, siekiant pagerinti emocinę savijautą bei spręsti problemas. KET dažnai naudojama depresijos, nerimo, streso ir kitų psichikos sutrikimų gydymui.

Kontaktai

Vardas
Jolanta
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai