Teptukas nagų dailei automatinis Liner Mini Pro

Teptukas nagų dailei automatinis Liner Mini Pro

9,9 €
ID: 8091330
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Teptukas nagų dailei automatinis Liner Mini Pro

Skelbimo aprašas

LINER MINI PRO ART - plonas teptukas, skirtas tikslioms linijoms. Puikiai tinka ornamentų, plonų linijų piešimui, prancūziškam manikiūrui, taip pat lakavimui po odele. Dėl aukštos šerelių kokybės dirbti su teptuku bus paprasta ir malonu, o dekoracijos bus dar tikslesnės ir įspūdingesnės. Dėl specialaus automatinio uždarymo mechanizmo, paspaudus mygtuką teptuko šereliai uždaromi teptuko viduje ir taip apsaugomi nuo įvairių pažeidimų.

šerelių ilgis 5mm
tikslioms linijoms
prancūziškam manikiūrui
lakavimui po odele
automatinis uždarymo mechanizmas
išskirtinis dizainas

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai