ŠUNS NAMAS SU ELEKTRA ŠILDOMOMIS GRINDIMIS IR APŠVIETIMU

ŠUNS NAMAS SU ELEKTRA ŠILDOMOMIS GRINDIMIS IR APŠVIETIMU

900 €
ID: 8089333
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9
ŠUNS NAMAS SU ELEKTRA ŠILDOMOMIS GRINDIMIS IR APŠVIETIMU
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

**PARDUODAMAS AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS ŠUNS NAMAS SU ELEKTRA ŠILDOMOMIS GRINDIMIS IR APŠVIETIMU**

Ieškote savo augintiniui jaukaus, šilto ir patogaus būsto? Siūlome įsigyti išskirtinį šuns namą, kuris ne tik atrodo puikiai, bet ir suteikia aukščiausią komfortą Jūsų augintiniui!

**Savybės:**
- **Aukščiausios kokybės medžiagos:** Namas pagamintas iš kameroje džiovintos, kalibruotos medienos, kuri užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Naudotos aukštos kokybės terasinės lentos bei 100% vandeniui atspari vinilinė grindų danga.
- **Šiltas ir tylus stogas:** Bituminis stogas ne tik efektyviai apsaugo nuo kritulių, bet ir sugeria lietaus triukšmą, todėl lietaus metu Jūsų šuo jausis ramiai ir saugiai.
- **Elektra šildomos grindys:** Užtikrinkite savo augintiniui maksimalų komfortą net ir šaltuoju metų laiku. Grindų šildymas yra itin ekonomiškas – net ir maksimaliai šildant, elektros sąnaudos sudaro tik apie 15 eurų per mėnesį.
- **Išmanusis valdymas:** Šildymą ir apšvietimą galima valdyti tiesiai iš Jūsų telefono, tačiau viskas gali būti reguliuojama ir rankiniu būdu. Elektros laidas gali būti prijungiamas į rozetę, prailgintuvą arba tiesiai į elektros skydą.
- **Visiška šilumos izoliacija:** Visos namo sienos yra apšiltintos polistirolo sluoksniu, o išorė padengta medžiaga, saugančia nuo vėjo. Todėl namelis yra labai šiltas, kvėpuojantis, jame nesikaups drėgmė ar pelėsis.

Šis šuns namas yra ne tik jaukus prieglobstis Jūsų augintiniui, bet ir stilingas bei patvarus sodo akcentas. Nesvarbu, ar gyvenate miesto namuose, ar sodyboje, šis namelis puikiai tiks bet kokioje aplinkoje.

Matmenys : Bendras plotas 210cm x 120cm
Namelis 120cm x 100cm


Kaina: 900eur

Susisiekite su mumis telefonu +37068318520 dėl daugiau informacijos ar apžiūros!

Kontaktai

Vardas
Deividas
Telefonas
Miestas
Klaipėda
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai