Prabangių automobilių nuoma su vairuotojais Lietuvoje - 15+ metų patirtis

Prabangių automobilių nuoma su vairuotojais Lietuvoje - 15+ metų patirtis

Sutartinė
ID: 8091866
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7
Prabangių automobilių nuoma su vairuotojais Lietuvoje - 15+ metų patirtis
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Daugiau nei 15 metų AUTOEURAS yra patikimas prabangių automobilių bei mikroautobusų nuomos su vairuotojais vardas visoje Lietuvoje, teikiantis aukščiausios kokybės paslaugas bei galintis pasiūlyti įvairių transporto priemonių parką. Pritaikyta kiekvienai progai: nesvarbu, ar tai vestuvės, įmonės renginys ar ypatingas savaitgalio poilsis, siūlome asmeninius paketus, atitinkančius Jūsų poreikius.

Mūsų parkas ir paslaugos:

- Išskirtinė automobilių nuoma: rinkitės iš daugybės prabangių transporto priemonių, nuo populiariausių Mercedes-Benz V class, E class, S class iki praktiškiausių pasirinkimų - Renault Trafic, Volvo S90 long ir pan. Lengvieji automobiliai talpina iki 3-jų keleivių + vairuotojas, mikroautobusai iki 8 keleivių + vairuotojas.
- Daugiau nei 15 metų patirtis: turėdami daugiau nei dešimties metų patirtį, žinome, ko reikia, kad galėtume suteikti prabangią vairavimo patirtį.
- Profesionalios vairuotojo paslaugos: mėgaukitės prabangių transporto priemonių komfortu, kurias vairuoja kvalifikuoti bei skirtingomis kalbomis (LT, RU, EN) bendraujantis vairuotojai.

- Pasitikimo paslaugos oro uoste. Pervežimai iš/į oro uostą į Jūsų nurodytą vietą ar iš jos.
- Kelionės Jūsų pageidaujamais maršrutais. Asmeniniai vairuotojai Jus pasitiks suplanuotose vietose ir suteiks išskirtinį aptarnavimą visos kelionės metu.
- Verslo poreikių užtikrinimas. Automobiliai bei mikroautobusai verslo susitikimams, konferencijoms ir pan., užtikrinant punktualumą bei komfortą kiekviename žingsnyje.
- Renginių palydovai. Pasirūpiname Lietuvos ir užsienio atlikėjų, didžėjų (DJ), renginių vedėjų, aktorių, kūrėjų, nuomonės formuotojų bei personalo poreikiais.
- Švenčių palydovai. Vestuvės, mergvakariai, bernvakariai, gimtadieniai, krikštynos, įmonių renginiai bei kitos progos. Svarbią dieną nesirūpinkite dėl savo ar svečių transporto, šią atsakomybę palikite mums.
- Fotosesijos, klipų filmavimai. Suprantame svarbą koordinuotos logistikos, todėl, kad kūrybinis procesas vyktų sklandžiai, aptarkime Jūsų transportavimo lūkesčius ir mes būsime šalia, kai tik prireiks.

Taigi, ar esate pasiruošę patirti komfortą bei prabangą kelyje? Susisiekite su mumis šiandien ir aptarkime Jūsų poreikius automobilio nuomai su vairuotoju Vilniuje, Kaune ar bet kuriame kitame Lietuvos mieste!

Mūsų transporto nuomos kainos yra personalizuotos, atitinkančios Jūsų unikalius poreikius, atsižvelgiant į tokius veiksnius kaip pasirinktas transporto priemonės modelis, keleivių skaičius, nuomos trukmė, maršrutas ir bet kokie specifiniai kliento pageidavimai.


Facebook: https://www.facebook.com/autoeuras

Instagram: https://www.instagram.com/autoeuras.lt

[email protected]

WWW.AUTOEURAS.LT

+37065559083

Kontaktai

Vardas
AUTOEURAS
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai