Parduodu nama.

Parduodu nama.

85 000 €
ID: 8089870
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Parduodu nama.

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos r. sav.
Gyvenvietė
Derceklių k.
Statybos metai
2024
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
80.00
Sklypo plotas (a)
6.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Karkasinis
Šildymas
Kitoks
Įrengimas
Dalinė apdaila

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Aptverta teritorija
Šildomos grindys
Plastikiniai langai

Skelbimo aprašas

Parduodamas 2024 metais pastatytas naujas karkasinis sodo namas Klaipėdos rajone, Priekulės seniūnijoje, Derceklių kaime, Taikos gatvėje, S/B Dituva. Tai puiki galimybė įsigyti modernų ir praktišką namą ramioje, bet strategiškai patogioje vietoje.

Pagrindinė informacija:
Žemės sklypas: 6 arų ploto, suformuotas atliekant tikslius kadastrinius matavimus, kas užtikrina tikslias sklypo ribas ir nuosavybės tvarką.
Namo plotas: Bendras plotas sudaro 80 kv.m, kuris išplanuotas taip, kad būtų maksimaliai išnaudotas kiekvienas kvadratinis metras.
Kambarių skaičius: 4 kambariai, užtikrinantys patogumą ir erdvės jausmą tiek mažesnei, tiek didesnei šeimai.
Komunikacijos:
Elektros įvadas: Trifazis 7 KW elektros įvadas užtikrina pakankamą galią, reikalingą šiuolaikiniam buities prietaisų naudojimui bei efektyviam šildymo sprendimui.
Vanduo: Namui vanduo tiekiamas iš gręžinio, todėl nereikės jaudintis dėl centrinio vandentiekio tiekimo sutrikimų. Be to, įrengtas modernus valymo įrenginys „AUGUSTAS CO“, kuris užtikrina švaraus ir kokybiško vandens tiekimą.
Vidaus apdaila:
Elektros instaliacija: Visame name išvedžiota elektros instaliacija, kas leis lengvai įsirengti norimus apšvietimo ir buitinės technikos taškus.
Šildomos grindys: Tai ne tik suteikia jaukumą, bet ir yra efektyvus šildymo sprendimas šaltuoju sezonu.
Sanitariniai vamzdynai: Pilnai įrengtas sanitarinis vamzdynas, kas leis greitai ir patogiai įrengti vonios kambarį bei kitas sanitarines patalpas.
Pertvaros ir sienos: Įrengtos gipskartonio pertvaros, o perdanga apšiltinta net 30 cm akmens vatos sluoksniu, užtikrinančiu gerą šilumos izoliaciją ir energijos taupymą.
Sklypo apdaila ir papildomi pastatai:
Teritorija: Sklypas jau aptvarkytas ir dalinai aptvertas, kas leis iš karto mėgautis privatesne aplinka. Taip pat įrengta medinė terasa – ideali vieta poilsiui ar vakarėliams lauke.
Papildomi pastatai: Sklype yra du ūkiniai pastatai – vienas mūrinis, kitas medinis, kurie gali būti naudojami sandėliavimui ar dirbtuvėms. Taip pat yra šiltnamio pamatai, jei norėtumėte užsiimti sodininkyste ar daržininkyste.
Patogi vieta:
Infrastruktūra: Vos 400 metrų iki „Rimi“ parduotuvės ir turgelio, kas leis patogiai apsipirkti net neišvykstant į miestą.
Susisiekimas: Nuo namo iki viešojo transporto stotelės – vos 400 metrų, o iki Klaipėdos miesto centro – apie 16 km, tad pasiekti miestą automobiliu ar viešuoju transportu labai patogu.
Šis namas – puiki investicija tiems, kurie nori gyventi ramioje ir žaliai apsuptoje vietovėje, tačiau būti arti miesto patogumų.

Kontaktai

Vardas
Vidas
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai