Mūsų pask.olos = jūsų finansinių problemų pabaiga

Mūsų pask.olos = jūsų finansinių problemų pabaiga

50 000 €
ID: 8089483
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10
Mūsų pask.olos = jūsų finansinių problemų pabaiga

Skelbimo aprašas

S.kolinu asmeniškai, greitai, sąžiningai ir paprastai visoje Lietuvoje. Pas.kola nuo 6000 eurų iki 1 milijono eurų. Pas.kolą suteikiu tik su nekilnojamojo turto įkeitimu (NT) (užstatu). S.kolinu ūkininkams, fiziniams asmenims, vykdantiems individualias įmones, verslui, verslininkams ir kt. Galimas areštuoto ar aukcione parduodamo turto išpirkimas.

Pas.kola išmokama tą pačią dieną. Atsakymą dėl pask.olos suteikimo pateikiu per 1 valandą, tad dažniausiai nuo paraiš.kos pateikimo iki pask.olos išmokėjimo praeina tik 1-3 dienos.

Nėra jokių išankstinių ar paslėptų mokesčių.

EL.paštas: [email protected] (parašykite norimą pask.olos sumą, turtą, kurį galima įkeisti ir kitą, Jūsų nuomone, svarbią informaciją).

TELEFONAS: 8 662 111 941 neskambinkite, jei neturite turto užstato. El. paštu atsakau greičiau. paštu, o į praleistus skambučius dažniausiai atsakau per kelias valandas.

Pask.olos trukmė: nuo 1 mėnesio iki 20 metų.

Pask.olas suteikiu tiesiogiai be tarpininkų: tai taip pat reiškia, kad dėl sąlygų galime susitarti daug greičiau, nes bendrausite su žmogumi, galinčiu priimti sprendimus, ne tik rinkti informaciją. Taip pat tarpininkų nebuvimas yra geras dalykas net ir vėlesniame etape, nes esu tikrai lanksti ir žmogiška, todėl jei kitoje pusėje yra normalus bendravimas, visada randame sprendimą, jei yra problema, mokėjimus reikia būti pratęstas/nukeltas ir pan.

Palūkanos: nuo 1,25% per mėnesį. (priklausomai nuo sumos, indėlio ir trukmės).

Reikalingas užstatas. Tinkamos garantijos: tik nekilnojamasis turtas. Finans.avimas iki 80 proc. turto vertės (įvertinimas nereikalingas). Galima išsinuomoti. Pask.olos vartojimo tikslams nesuteikiamos.

Be tarpininkų. Viskas atliekama oficialiu pavedimu (dalis pas.kolos gali būti suteikta grynaisiais), legaliai, sumokant mokesčius.

Atsiprašau, jei kartais neatsakau. Tačiau jei prašymas priimtinas, visada skambinu/rašau iš karto.

Kontaktai

Vardas
Lukas jenny
Telefonas
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai