Lishou New Lieknejimo papildai - AKCIJA TIK 20EUR.

Lishou New Lieknejimo papildai - AKCIJA TIK 20EUR.

26 €
ID: 8084588
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
Lishou New Lieknejimo papildai - AKCIJA TIK 20EUR.

Skelbimo aprašas

SIUO METU TAIKOMA AKCIJA - 20EUR!
Lishou NEW lieknėjimo papildai ne tik padeda numesti svorio ir atsikratyti papildomų centimetrų probleminėse vietose, bet ir pašalina skysčių perteklių, bei mažina patinimą, tarsi detoksikacija. Lishou sudėtyje yra biologiškai aktyvių medžiagų, esančių koncentruotuose natūraliuose ekstraktuose, kurie prasiskverbia į vietas, kuriose kaupiasi riebalų ląstelės. Tai padeda pagerinti kraujotaką poodinėje srityje, atlaisvinti tankias nuosėdas ir skaidyti riebalus. Lishou sudaro tik augaliniai komponentai (lotoso žiedai ir lapai, karčiųjų apelsinų ekstraktas, kokoso riešutas, kasijos sėklos, kiniškų karčiųjų vaisių ekstraktas, medus ir velniapupė), kurie normalizuoja virškinimo trakto veiklą, stiprina imunitetą, gerina medžiagų apykaitą, o tai duoda teigiamų rezultatų, ne tik norint atsikratyti papildomų kilogramų, bet ir pagerinti odos išvaizdą, bei tonusą. Puikus produktas, su kuriuo per mėnesį galite numesti 5-12 kilogramus. Gali naudoti ir vyrai, ir moterys.

Pakuotė: 36TAB.

PRIVALUMAI:
greitas, vizualiai pastebimas rezultatas;
sumažina apetitą, pašalina alkio jausmą ir sukuria sotumo jausmą;
mažina riebalų pasisavinimą iš maisto;
suteikia daugiau energijos dienos eigoje;
padeda valyti ir detoksikuoti kūną, šalinant toksinus.
pagerina odos būklę.

VARTOJIMAS:
Vartojimas: 1 kapsulė per dieną, prieš/po pusryčius, užgeriant stikline šilto vandens. (Rekomenduojama po pusryčių). Kurso trukmė: 1-3mėn. Negalima daugiau nei 1tab. per 24val!

NETINKA:
Nėščioms moterims ir vaikams, žmonėms su inkstų ir kepenų nepakankamumu, didelio kraujo spaudimu ar širdies ir kraujagyslių ligas turintiems asmenims., jaunesniems kaip 18metų, vyresniems nei 50m.

Negalima nevalgyti (ypač pusryčių ar pietų). Tai svarbu atsižvelgiant į šio produkto veiksmingumą, išlaikyti sveiką ir subalansuotą mitybą. Nevalgant ir negaunant organizmui reikiamų medžiagų atsiranda silpnumas ir galvos svaigimas.

Kontaktai

Vardas
Mylekis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai