KARO IR ATEITIES BAIMĖS TRANSFORMACIJA

KARO IR ATEITIES BAIMĖS TRANSFORMACIJA

Sutartinė
ID: 7990284
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Gyvename tokiu laikmečiu, kai jo slegiantį poveikį jaučia net ir stiprių nervų žmogus, o jautresni praranda ne tik energiją, bet ir tampa priklausomi nuo baimę keliančių kasdieninių naujienų, tuo nualina savo sveikatą, dar labiau netenka turėtų dvasinių ir energetinių galimybių.
Jau eilę metų vesdamas energetinius kursus, supratau akivaizdų šio laikmečio sukelto nerimo dėl realių ir pačių sugeneruotų ateities grėsmių poveikį, kurį, norint išsaugoti savo dvasinę bei fizinę sveikatą, būtina transformuoti į gynybinę ir gyvybinę sveikatingumo energetinę poziciją.
Šių kursų metu naujai įvertinami tie realybės faktoriai, vieni kurių gali būti eliminuojami iš mąstymo lauko, kiti transformuojami į platesnio gyvenimo pažintinius elementus, dar kiti panaudojami energetiniams sveikatingumo ir ateities gyvenimo principams.

Pagal adaptuotą šiam laikmečiui metodiką kursų dalyviai individualiai apmokomi naudotis specialiais baimės grėsmės stabilizavimo, minčių ritmo harmonizavimo, energetinio rezonavimo principais, individualiosiomis ritualinėmis apsauginėmis priemonėmis.

Registracija, platesnė informacija: tel. 8 687 75147, el. p. [email protected]

Kontaktai

Vardas
Jeronimas
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai