IT specialistas / kompiuteristas (IT pagalba)

IT specialistas / kompiuteristas (IT pagalba)

Sutartinė
ID: 8091426
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5
IT specialistas / kompiuteristas (IT pagalba)

Skelbimo aprašas

Sveiki,

Trumpai apie mane. Esu Dainius, IT įrangos (kompiuteriai, mobilieji telefonai, planšetės, išmanieji laikrodžiai, TV, spausdintuvai, tinklo įranga) savamokslis profesionalus meistras. Jau daugiau nei 15 m. tenka atlikti įvairius IT darbus tiek laisvalaikiu, tiek darbo aplinkoje. Tai ir mano hobis, tad daug domiuosi įvairiomis IT temomis. Turiu IT projektų vadovo patirties. Esu dirbęs tokiose kompanijose kaip Telia, TOPO CENTRAS.

Teikiu šias paslaugas:
✅️ KOMPIUTERIAI (operacinės sistemos įrašymas / perrašymas, norimų programų įdiegimas / šalinimas / kompiuterio optimizavimas / valymas, duomenų perkėlimas / virusų šalinimas, atnaujinimų diegimas, naujo kompiuterio paruošimas darbui)
✅️ MOBILIEJI TELEFONAI / PLANŠETĖS (naujo įrenginio paleidimas ir paruošimas darbui, duomenų perkėlimas, programėlių įrašymas / atnaujinimas / šalinimas, operacinės sistemos atnaujinimas, programėlių paskyrų (el. paštas, soc. tinklai ir kt.) prijungimas / atkūrimas pamiršus slaptažodį)
✅️ IŠMANIEJI LAIKRODŽIAI (prijungimas, atnaujinimas, paskyros kūrimas laikrodžio programėlėje telefone, konfigūravimas pagal poreikius)
✅️ TV (pajungimas, įrenginių prijungimas, konfigūravimas, programėlių (legalių) įrašymas (TV jau turi būti paruoštas naudojimui, neatlieku fizinių darbų)
✅️ SPAUSDINTUVAI (prijungimas / uždžiuvusių kasečių valymas programiniu būdu, rašalo kasečių keitimas (turite būti įsigiję, arba galiu padėti tai padaryti), programinės ir aparatinės įrangos naujinimas)
✅️ TINKLO ĮRANGA (maršrutizatoriaus konfigūravimas, programinės / aparatinės įrangos atnaujinimas, įrenginių pajungimas į tinklą, namų tinklo / Wifi gerinimo sprendimai)
✅️ KITI IT DARBAI (susisiekite su manimi ir atsakysiu, ar galiu padėti Jums rūpimu klausimu)

Neteikiu šių paslaugų:
❌️ MOKYMAI (atsiprašau, tačiau nemokinu kaip naudotis išmaniaisiais įrenginiais ar kompiuteriu. Tam yra kiti specialistai ar viešosios bibliotekos)
❌️ SOC. TINKLAI / KT. PASKYROS (neatkuriu pavogtų, per neatsargumą ar sukčiavimo būdu prarastų paskyrų. Šiais klausimais turite kreiptis į soc tinklo pagalbos portalą patys)
❌️ APARATINĖS ĮRANGOS REMONTAS (neardau, neremontuoju, netaisau jūsų įrenginių, nekeičiu vidinių ar išorinių detalių. Šioms paslaugoms yra kompiuterinės įrangos remonto paslaugas atliekantys specialistai. Įrenginiai turi įsijungti ir būti pilnai veikiantys, kad galėčiau atlikti savo siūlomas paslaugas)

Paslaugas gyvai atlieku Vilniuje, prieš tai susitarus telefonu / žinute ir visoje Lietuvoje nuotoliniu būdu pagal galimybes. Antra nuotrauka nurodo laisvas dienas, kuomet galime susitarti dėl paslaugų atlikimo. Dėl konkretaus laiko prašau susisiekti asmenine žinute, el. paštu arba telefonu

Paslaugų kainas aptarsime individualiai. Mokėkite tik po paslaugos atlikimo. Jokių avansų ar mokėjimų "į priekį"! Nepavykus atlikti paslaugos, nemokėsite nieko!

Kol kas paslaugas teikiu tik privatiems asmenims.

Fb: https://www.facebook.com/kompiuteristas

Kontaktai

Vardas
Dainius
Telefonas
Miestas
Vilnius
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai