Ieškome rusų kalbos vertėjo(-os)

Ieškome rusų kalbos vertėjo(-os)

1 446 €
ID: 8083089
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 11

Skelbimo aprašas

Policijos departamento Dokumentų administravimo valdybos Vertimų skyrius kviečia prisijungti prie kolektyvo!

Ieškome rusų kalbos vertėjo, dirbsiančio pagal darbo sutartį, kurio paskirtis – atlikti policijos įstaigų parengtų ir gautų dokumentų vertimą raštu iš valstybinės kalbos į rusų kalbą ir atvirkščiai, atlikti vertimus žodžiu į rusų kalbą ir iš jos asmenims, nemokantiems valstybinės kalbos, policijos įstaigų organizuojamuose procesiniuose veiksmuose ir vykdant ikiteisminio tyrimo medžiagų, administracinių nusižengimų bylų nagrinėjimą, atlikti vertimus iš valstybinės kalbos į rusų kalbą ir atvirkščiai, atvykus užsienio šalių delegacijų atstovams į policijos įstaigas. Darbo vieta Kaune.

Darbuotojas, einantis šias pareigas, turi atitikti šiuos specialiuosius reikalavimus:
• turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu arba jam prilygintą išsilavinimą arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą;
• mokėti rusų kalbą įgudusio vartotojo lygmens C1 lygiu;
• mokėti dirbti kompiuteriu Microsoft Office ir Libre Office programiniu paketu, gebėti naudotis techninėmis ir programinėmis priemonėmis, sklandžiai dėstyti mintis raštu ir žodžiu, gebėti savarankiškai planuoti, organizuoti savo veiklą;
• atitikti teisės aktuose nustatytus reikalavimus, būtinus suteikiant teisę dirbti ar susipažinti su įslaptinta informacija, žymima slaptumo žyma „Riboto naudojimo“.

Vairuotojo pažymėjimas būtų privalumas.

Atlyginimas: 1 446,17 – 1 499,74 Eur iki mokesčių išskaitymo, priklausomai nuo turimo profesinio stažo, po išbandomojo laikotarpio iki 10 proc. pareiginės algos kintamosios dalies galimybė.

Kontaktinis asmuo: Vertimų skyriaus viršininkė Sandra Petkienė, tel. +370 663 01 914,
el. p. [email protected].

Kontaktai

Vardas
Ana Černilova
Telefonas
Miestas
Kaunas
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai