Elastinga bazė nagams Jelly Structure Clear

Elastinga bazė nagams Jelly Structure Clear

7,5 €
ID: 8080244
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3
Elastinga bazė nagams Jelly Structure Clear

Skelbimo aprašas

Tai skaidri, tirštos konsistencijos gelinio lako bazė išliekanti ant nagų net iki 21 dienos ir daugiau. Ši bazė idealiai tinka silpnai ir pažeistai nago plokštelei - priemonė yra labai patvari, kruopščiai padengia nagą tarsi minkštas, elastingas gelis taip sukurdama puikų pagrindą nagų atsinaujinimui ir augimui, bei sukuria jiems apsaugą nuo išorinių mechaninių pažeidimų. Ši bazė palieka lipnų sluoksnį, dėl kurio užtepta gelinio lako spalva puikiai pasidengia, o gelinis lakavimas išlieka maksimaliai ilgai. Dėl ypatingos formulės ši priemonė yra ypač elastinga ir suteikia nagams lankstumo, todėl gelinis lakas neskilinėja ir neatšoka nuo nago plokštelės net jei nagai yra ypač ploni. Šią bazę galima naudoti ir nagų rekonstrukcijai - atstatyti įvairius nago plokštelės defektus arba prailginti nulūžusį nagą iki 1cm.

TIRŠTA
ELASTINGA, TVIRTA
PH - 6
padengia nagus tarsi minkštas, elastingas gelis
tinka silpnai ir pažeistai nago plokštelei
neskilinėja ir neatšoka nuo nago plokštelės
tinka nagų rekonstrukcijai
tinka trapiems ir silpniems nagams
tinka prailginti nulūžusį nagą iki 1cm
maksimaliai ilgai išliekanti
tinka pradedantiesiems ir pažengusiems meistrams
kiekis 5g, 10g

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Vardas
www.viskasnagams.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai